- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
-
Beschrijving
OmegaLak
Omega Lak is een voedingssupplement op basis van EPA en DHA uit visolie.
- EPA en DHA zijn meervoudig onverzadigde vetzuren met lange keten uit de omega-3-serie. EPA en DHA worden in het menselijk lichaam geproduceerd vanuit de voorloper ALA (alfa-linoleenzuur). De omzetting van ALA in EPA en DHA is echter inefficiënt in het menselijk lichaam, en om deze reden is de integratie van EPA en DHA aanzienlijk nuttiger.
- Hoge concentratie omega 3 en hoge absorptiesnelheid garanderen een grote biologische beschikbaarheid en een gemakkelijke vertering.
- Zuivere visolie zonder de aanwezigheid van verontreinigende stoffen (kwik of andere zware metalen) die normaal in de mariene habitat aanwezig zijn.
- DHA draagt bij tot het behoud van de fysiologische hersenfunctie en het behoud van een normaal gezichtsvermogen. EPA en DHA dragen bij aan de normale hartfunctie, het behoud van normale triglyceridenwaarden in het bloed en een normale bloeddruk; ze spelen ook een fundamentele rol op ontstekingsremmend niveau en bij de preventie van veel neurodegeneratieve ziekten.
WAARSCHUWINGEN
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar houden. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meerdere componenten.
Wist je dat?
In de natuur is de belangrijkste bron van Omega 3 vette vis, maar weekdieren en algen bevatten ook een geschikte voorraad van dit molecuul dat in onze voeding kan worden geïntegreerd. Naast de zee biedt het land ons ook voedsel dat Omega 3 bevat, zij het in kleinere hoeveelheden, zoals zaden, oliën, noten, granen, groene bladgroenten zoals spinazie en sommige peulvruchten.
Ingrediënten:
VISolie geconcentreerd in EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur); Gelatineparel (eetbare gelatine; stabilisator: glycerol (of E 422)); Antioxidant: extract rijk aan tocoferol (of E 306).
-
OmegaLak
Omega Lak is een voedingssupplement op basis van EPA en DHA uit visolie.
- EPA en DHA zijn meervoudig onverzadigde vetzuren met lange keten uit de omega-3-serie. EPA en DHA worden in het menselijk lichaam geproduceerd vanuit de voorloper ALA (alfa-linoleenzuur). De omzetting van ALA in EPA en DHA is echter inefficiënt in het menselijk lichaam, en om deze reden is de integratie van EPA en DHA aanzienlijk nuttiger.
- Hoge concentratie omega 3 en hoge absorptiesnelheid garanderen een grote biologische beschikbaarheid en een gemakkelijke vertering.
- Zuivere visolie zonder de aanwezigheid van verontreinigende stoffen (kwik of andere zware metalen) die normaal in de mariene habitat aanwezig zijn.
- DHA draagt bij tot het behoud van de fysiologische hersenfunctie en het behoud van een normaal gezichtsvermogen. EPA en DHA dragen bij aan de normale hartfunctie, het behoud van normale triglyceridenwaarden in het bloed en een normale bloeddruk; ze spelen ook een fundamentele rol op ontstekingsremmend niveau en bij de preventie van veel neurodegeneratieve ziekten.
WAARSCHUWINGEN
Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar houden. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meerdere componenten.
Wist je dat?
In de natuur is de belangrijkste bron van Omega 3 vette vis, maar weekdieren en algen bevatten ook een geschikte voorraad van dit molecuul dat in onze voeding kan worden geïntegreerd. Naast de zee biedt het land ons ook voedsel dat Omega 3 bevat, zij het in kleinere hoeveelheden, zoals zaden, oliën, noten, granen, groene bladgroenten zoals spinazie en sommige peulvruchten.
Ingrediënten:
VISolie geconcentreerd in EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur); Gelatineparel (eetbare gelatine; stabilisator: glycerol (of E 422)); Antioxidant: extract rijk aan tocoferol (of E 306).